Schadeformulier app

2016-03-02

De Schadeformulier App of kortgezegd Schade App is de digitale vervanger van het officiële schadeformulier. Deze app is beschikbaar voor Android, iPhone en Windows Phone en wordt geaccepteerd door all

Hoe werkt de app?

In de Schadeformulier app staan ongeveer dezelfde vragen als in het Europese autoschadeformulier. Het belangrijkste verschil is de situatieschets en schade aan het voertuig die je niet meer hoeft te tekenen, maar waar je simpelweg een foto van kunt toevoegen. Het digitale formulier onderteken je met een SMS code.

Wanneer je samen met de eventuele tegenpartij de schade hebt ingevuld wordt het schadeformulier beveiligd opgeslagen in ons systeem. Via de website log je in om de schademelding te bekijken, verder aan te vullen en te versturen naar de verzekeraar. Let op: de schademeldinng gaat niet direct vanuit de app naar de verzekeraar. Je kunt het thuis rustig nalezen voordat je het verstuurt naar je verzekeraar of tussenpersoon.

√Č√©n Schadeformulier App

Alle informatie wordt ingevuld door beide partijen op één smartphone. De app kan allerlei soorten schades aan van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een tractor. De SchadeApp is zo gemaakt dat alle verzekeraars in Nederland en het buitenland het altijd accepteren.

Digitale handtekening

Sinds versie 3.0 maakt de Schade App gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet je met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Jij hebt de regie

Met de SchadeApp kun je ervoor kiezen om een schademelding automatisch naar de verzekeraar te sturen, maar je kunt ook de melding zelf downloaden als PDF die eruit ziet als een papieren schadeformulier (gemakkelijk voor eigen administratie of versturen naar andere partijen).

schadeformulier-pdf

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6