2016-02-29
Een krasschade loop je al snel op indien je je in een gebied begeeft waar veel automobilisten samenkomen, zoals parkeerplaatsen en parkeergarages.
Om extra parkeerplaatsen te kunnen realiseren worden de parkeerplekken steeds kleiner waardoor er al snel krasschade kan ontstaan bij het openen van portieren of het langs de auto lopen met gedane inkopen of bouwmaterialen. Ook tijdens het inparkeren kan het zijn dat men net de auto die geparkeerd staat even schampt, waardoor er een kras ontstaat. Ruim 20% van deze schades wordt niet gemeld. Een oorzaak kan zijn dat men zijn no-claimkorting niet wil verliezen of een andere reden.
Een krasschade repareren is een redelijk kleine ingreep en hiervoor hoeft alleen de plek van de kras behandeld te worden en niet het gehele onderdeel. Een gespecialiseerd schadebedrijf kan dit snel en onzichtbaar herstellen.
Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.
Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.
Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand
De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6