Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App

07-07-2017 11:08

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Het is mogelijk om in heel Europa de gratis en gebruiksvriendelijke SchadeApp te gebruiken. Om het voor de meeste Europeanen nog toegankelijker te maken bevat de SchadeApp naast Nederlands, ook de talen, Engels, Duits, Pools, Turks en binnenkort nog meer talen. Hierdoor kunnen de autoschades in alle Europese landen gemakkelijker worden gemeld dan met het ouderwetse papieren schadeformulier.

Vooraf gegevens invullen

Je kunt je persoonlijke en verzekeringsgegevens makkelijk van te voren invullen. Dit kan je namelijk al een hoop tijd en invulwerk schelen bij het ontstaan van een autoschade. Tevens geldt dit ook voor huurauto's en leaseauto's. Het invullen van een papieren schadeformulier met pen is dus vanaf nu verleden tijd.

Europees Schadeformulier

Het digitale schadeformulier wordt door alle Europese verzekeraars geaccepteerd. De schadeApp voldoet namelijk aan alle voorwaarden van een Europees Schadeformulier. Je vult de schade samen met de tegenpartij in. De schadeApp neemt automatisch de locatie op, ook kunnen er foto's van de schade en situatie eenvoudig en snel worden geüpload. Beide partijen kunnen de gegevens van het schadeformulier via de website www.schadeapp.nl thuis aanvullen, controleren en naar de eigen verzekeraar of leasemaatschappij sturen. De SchadeApp is te gebruiken voor mobiele telefoons die draaien op Android, IOS en Windows.

Digitale handtekening

Om de rechtsgeldigheid van een schademelding te waarborgen is een digitale handtekening vereist. Om de digitale handtekening te kunnen plaatsen is er een sms code nodig, die direct vanuit de app wordt verstuurd naar het opgegeven telefoonnummer.

100.000 downloads

Sinds kort heeft de schadeApp de mijlpaal van 100.000 downloads bereikt. Wekelijks neemt het aantal downloads en het aantal schademeldingen flink toe bij de SchadeApp. De SchadeApp is eind 2015 gelanceerd en is de best beoordeelde schade melden app van Nederland op basis van gebruikersreviews. Het is een initiatief van Autoschadeformulier B.V. Meer informatie is te vinden op schadeapp.nl

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6