Schade melden

2017-01-25

Schade aan je auto opgelopen met of zonder tegenpartij? Lees hoe je schade kunt melden voor alle verzekeraars in Nederland en Europa

Schade melden

Het oude papieren schadeformulier is al heel lang in gebruik, maar tegenwoordig is het mogelijk om digitaal een schade te melden via de smartphone. De SchadeApp is als beste app van Nederland beoordeeld om een schade te melden bij de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij.

1- SchadeApp downloaden

De SchadeApp is zowel beschikbaar voor iPhones, Android telefoons als Windows telefoons. Na het downloaden kun je alvast een aantal persoonlijke gegevens en voertuiggegevens invullen zodat dit al klaar staat wanneer je een schade moet melden.

2- Schade melden

Wanneer je te maken krijgt met autoschade kun je de schade melden via de app. Wanneer er een tegenpartij bij betrokken is kun je samen met hem of haar de schade melding ondertekenen. Daarna wordt het schadeformulier opgeslagen in het beveiligde systeem van de SchadeApp.

3- Schadeformulier controleren en versturen

Eenmaal thuis aangekomen kunnen beide partijen op hun gemak het schadeformulier online bekijken dankzij een automatisch inlogaccount. Met een aantal aanvullende vragen kan het formulier vervolgens naar de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij worden verzonden.

4- Schade afhandeling

Met de verzonden gegevens kunnen verzekeraars, tussenpersonen of leasemaatschappijen vervolgens de schade in behandeling gaan nemen. Verder contact zal dan ook dan ook direct via deze partijen lopen.

iphone schade app

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6