SchadeApp Zakelijk

2019-10-02

Zakelijk gebruik maken van de SchadeApp voor klanten, medewerkers, leaserijders of een wagenpark? Dat is allemaal mogelijk, wij vertellen je vrijblijvend de mogelijkheden.


Mobiel schade melden is bij veel mensen inmiddels een begrip geworden. Geen gepriegel meer op een papieren schadeformulier met een pen die maar half schrijft. Dankzij de SchadeApp, de meest gedownloade en best beoordeelde schade app van Nederland en Europa, is dat allemaal verleden tijd. Als modern bedrijf wil je natuurlijk je klanten en werknemers ontzorgen en goede service bieden. Sluit je bedrijf daarom snel aan bij SchadeApp Zakelijk.

Deze bedrijven zijn je al voorgegaan!

Leasemaatschappijen

De leasemarkt is ontzettend concurrerend en is constant in beweging. Geef je de berijder nog papieren schadeformulieren mee bij hun nieuwe leaseauto? Wie niet achter wil lopen op de rest van de markt sluit zich aan bij de SchadeApp om zo een extra stukje service te bieden aan de klant en natuurlijk werk te besparen dankzij de digitalisering van het schade melden. Kies ervoor om aan te sluiten bij de SchadeApp of kies voor een custom made SchadeApp onder eigen naam. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Nu aansluiten

Tussenpersonen

Hoe kun jij als intermediair toegevoegde waarde bieden in deze snel veranderende tijd? Aangesloten intermediairs ontvangen het digitale schadeformulier van de klant voordat deze naar de verzekeraar wordt verzonden. Andere apps informeren direct de verzekeraar, maar de SchadeApp zorgt ervoor dat jouw bedrijf de eerste schakel is in geval van schade. Sluit je kantoor bij ons aan en biedt je klanten deze nieuwe service!

Nu aansluiten

Volmachtkantoren en Verzekeraars

Veel processen zijn bij de meeste verzekeraars goed geautomatiseerd, echter worden er nog altijd massaal papieren schadeformulier uitgegeven (met milieuonvriendelijk doordrukpapier). Dat vinden wij van SchadeApp niet meer van deze tijd. Verzekeraars kunnen zich aansluiten en proces van schademelden volledig automatiseren.

Nu aansluiten

iphone schade app

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6