Schade app voor leasemaatschappij

Voordelen van de SchadeApp

  • Tijd en kosten besparing
  • Direct op de hoogte als er een schade heeft plaatsgevonden
  • Beste kwaliteit schade app van Nederland
  • Werkt in heel Europa
  • Uw Leasemaatschappij in de SchadeApp
  • Ook bescikbaar in Engels, Duits, Pools en Turks

Één SchadeApp

Alle informatie wordt ingevuld door beide partijen op één smartphone. De app kan allerlei soorten schades aan van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een tractor. De SchadeApp is zo gemaakt dat alle verzekeraars in Nederland en Europa het altijd accepteren.

In heel Europa

De SchadeApp bevat alle Europese verzekeraars, zodat de app ook gebruikt kan worden wanneer er sprake is van een schade met een in het buitenland verzekerd voertuig. Handig op vakantie of bij klanten die wonen of werken in het buitenland. De SchadeApp is tevens beschikbaar in het Engels, Duits, Pools en Turks en binnenkort zal hier ook de Franse taal aan worden toegevoegd. Dit is een van de grootste voordelen van de SchadeApp ten opzichte van de mobielschademelden app van het Verbond van Verzekeraars en andere schade apps.

Nu aansluiten
SchadeApp in Europa
(SchadeApp meldingen buitenland eerste halfjaar 2016)


SchadeApp beoordelingen
(cijfers zijn gebaseerd op beoordelingen van gebruikers in de Android, Apple en Windows Store)

SchadeApp beoordeelt als favoriet

Uit beoordelingen van klanten blijkt de SchadeApp gebruikersvriendelijker dan mobielschademelden van het Verbond van Verzekeraars. SchadeApp luistert goed naar de reacties van alle gebruikers waardoor de app geregeld wordt voorzien van updates om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Helpdesk

Een schademelding invullen kan in de chaos van het moment soms een hele opdract zijn. De SchadeApp is de enige schade-app met een telefonische helpdesk en e-mail helpdesk. De SchadeApp maakt het schademelden snel, makkelijk en veilig. Met de app kunnen van tevoren al veel persoonlijke gegevens en voertuiggegevens worden ingevuld, zodat dit bij een ongeval al klaar staat

Vooraf invullen

Het handige aan de SchadeApp is dat veel gegevens al van tevoren kunnen worden ingevuld. Persoonlijke gegevens van de bestuurder kunnen alvast in de app worden opgeslagen. Ook kunnen er meerdere voertuigen worden ingevoerd wanneer de gebruiker bijvoorbeeld ook in een leaseauto of de auto van een partner rijdt.

Nu aansluiten

Contact

Onze SchadeApp biedt vele voordelen voor uw leasebedrijf. Wilt u hier graag mee aan de slag of heeft u aanvullende vragen? Neem gerust even contact met ons op:

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6