Blikschade

2016-02-29

Een deuk in je auto loop je snel op je denkt dan direct aan eruit kloppen scheuren en opnieuw spuiten. Niets is minder waar. Tegenwoordig kan een deukje waarbij geen lak is beschadigd met een techniek

Dit werkt als volgt op de deuk wordt er een kunstof plakker met een nippel geplaatst. Dit gebeurd met een speciaal soort lijm het kunstof zit dan aan het plaatwerk vast. Op de nippel wordt er een bepaald trekmechanisme bevestigd waarmee de deuk naar buiten toe getrokken wordt. Hierna wordt de lijm met een andere spray verwijderd de zaak wordt opgepoetst en de deuk is verdwenen. Afhankelijk van de grootte, diepte van de deuk kan met deze goedkope manier van reparatie gewerkt worden. Op deze manier hoeft er dus ook niet gespoten te worden en dit is weer goed voor het milieu.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6